Okładki Design na menu, karty dań – karty menu do restauracji

Na kolekcję „Design” składają się oprawy menu w formacie A4 oraz A45. Okładki z kolekcji „Design” marki securit cechują się bogatym wzornictwem. Dzięki temu wpasują się w każdy lokal gastronomiczny – restaurację, kawiarnię lub hotel. Dzięki swojemu unikalnemu wyglądowi szczególnie dobrze będą pasować do restauracji z kuchnią orientalną. Są stabilne i bez problemu można je postawić na stole, przyciągając wzrok klienta oraz zachęcając go do składania kolejnych zamówień. Takie postawienie karty dań na stole to też dobrze zaoszczędzenie miejsca i dodatkowa ozdoba. Karty menu dostępne do zakupu pojedynczo lub w zestawach po 20 sztuk zapakowanych w eleganckie pudełko.

Wytrzymały materiał

Oba rozmiary okładek wykonane są z pu-materiału, czyli tworzywa sztucznego łatwego w utrzymaniu czystości. Wodoodporne, chronią jadłospis przed wilgocią i zabrudzeniem. Zaprojektowane w sześciu stylach i wzorach z osadzonym lub wygrawerowanym tekstem lub grafiką na okładce. Wewnątrz produktu przymocowany jest mocny i elastyczny sznurek do trzymania wkładek, dzięki czemu nie wysuwają się one z karty dań oraz nie wychodzą poza jej obrys. Do każdej oprawy menu dodana jest jedna podwójna wkładka, która wystarcza na umieszczenie czterech kartek A4. Jest również możliwość dokupienia dodatkowych wkładek, które znajdziesz na naszej stronie.

Wzornictwo

Cechy charakterystyczne dla kolekcji „Design” to przede wszystkim oryginalne i zróżnicowane motywy. Sześć stylów i wzorów pozwala na dopasowanie się produktu do każdego wystroju sali. Na przedniej okładce do wyboru napis „menu”, „Vins” , rysunek sztućców lub filiżanki. Wszystko zależy od tego, do jakich celów dane produkty będą przeznaczone. Dwa rozmiary produktu dają nam możliwość wykorzystanie okładek nie tylko na menu, ale także na przykład jako kartę win. Delikatne odcienie beżu, brązu i szarości sprawiają, że karty nadadzą lokalowi odpowiedniego charakteru. Karty zakupione w zestawie w ozdobnym pudełku dobrze będą się prezentować na barze lokalu, dodając mu uroku i klasy.